banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

DEDAŞ’ın ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı

Profesyonel dalda Şırnak’tan Cafer Balık, amatör dalda ise Mardin’den M.Ali Demir birinci oldu.


Dicle Elektrik tarafından, Enerji Haftası’nda bölgede enerjinin daha verimli ve tasarruflukullanılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği fotoğraf yarışmasına, katılım yüksek oldu.

Konusu ‘Enerji tasarrufu’ olan ve kurum personeli dışında Dicle Elektrik bölgesinde yer alanDiyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta yaşayan herkese açık olan yarışma, profesyonel ve amatör dalda gerçekleştirildi. Enerji Haftası nedeniyle başlatılan ve ocak ayı sonuna kadar başvuruların kabul edildiği yarışmanın gazeteci, fotoğraf sanatçısı ve akademisyenlerden oluşan jürisi, başvuruda bulunan yarışmacılara ait eserleri büyük bir titizlikle inceledi. Yarışma jürisi, oy çokluğu ile profesyonel dalda Şırnak’tan yarışmaya katılan Cafer Balık’ı ‘Sokak Lambası ve Güneş’ isimli eseri, amatör daldaise Mardin’den yarışmaya katılan M.Ali Demir’i‘Tasarruf Ediyorum Çevremi Koruyorum’ isimli eseri ile ödüle layık gördü.

Yarışmada eserleri birinci seçilen Balık ve Demir’e ödülleri, önümüzdeki günlerde bulundukları illerdeki DEDAŞ İl Müdürlükleri’nde düzenlenecek törenlerle verilecek. Yarışmada, amatör dalda birinci olan esrin sahibine akıllı bir cep telefonu, profesyonel dalda birinci olan esrin sahibine ise profesyonel bir fotoğraf makinesi verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.