banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Göbeklitepe” açıklaması

İkinci 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda, 3 Ağustos’ta kamuoyuna ilan ettikleri 100 Günlük İcraat Programı’nın sonuçlarından ve ikinci 100 günde gerçekleştirilecek hizmet ve projelerden örnekler verdiği bir konuşma yaptı.

Şanlıurfa’nın en önemli tarihi ve kültürel merkezlerinden olan Göbeklitepe ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şanlıurfa Göbeklitepe Ören Yeri’nin ziyarete açılması için gerekli hazırlıklarda artık sona geldik. İzmir, Sinop ve Tekirdağ’da 3 kültür merkezinin inşaatını bitirdik. Batman, Diyarbakır, Çanakkale ve Muğla’da 5 tematik müzeyi açılışa hazır hale getirdik. Kuleli Askeri Lisesi’nin müzeye dönüştürülmesi için gereken rölöve projelerini tamamladık. İstanbul’da kültürel mirasımızı korumaya yönelik 14 projeyi daha neticeye ulaştırdık.” diye konuştu.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.