banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Cübbeli Ahmet Hoca'nın fazla oruç isyanı

Süleymaniye Vakfı Başkanı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır, Ramazan'ın gelmesiyle yine gündemden düşmüyor. Bayındır, her Ramazan olduğu gibi Diyanet'in sisteminin doğru olmadığını ve orucun fazla tutulduğunu öne sürüyor. İhsan Eliaçık'ın da bu konudaki benzer görüşleri biliniyor.

"SANA NE FAZLA ORUÇ TUTUYORSAK"

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tekprogramına katıldı. Oruç tartışması ile ilgili konuştu. Bayındır'ın açıklamalarını eleştirerek,"Sapıtmak için neden bu kadar okuyup da profesör oluyorlar" dedi ve ekledi: "Sana ne fazla oruç tutuyorsak."

Diyanetin bu konuda çok hassas olduğunu sözlerine ekleyen Cübbeli Ahmet, bukonuda Diyanet'in sesinin zayıf çıktığının altını çizdi.

Anahtar Kelimeler:
Cübbeli Ahmet Hoca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.