banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çocukların zorlu yaşam koşulları!..

Her yıl ekmek parası kazanmak uğruna aileleriyle birlikte Şanlıurfa’dan, Adıyaman’dan, Mardin’den ve daha birçok Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden Çukurova’ya göç eden tarım işçisi çocukların yaşam koşullarını anlatan fotoğraf sergisi, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Çocukların zorlu yaşam koşulları

5 yüz 50 Grubu üyesi 5 fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı 'Çukurova’nın mevsimlik çocukları' adlı fotoğraf sergide,  tarım işçisi ailelerin çocuklarının yaşamlarını anlatan 50 kare fotoğraf yer alıyor.

Tarlalarda çalışıyorlar

Çalışmalarını hiçbir maddi beklentisi olmadan sosyal sorumluluk bilinci ve ilkesi ile yürüten 5YÜZ50 Grubu üyesi fotoğraf sanatçılarının sergi ilk günden büyük ilgi gördü. Fotoğraf sanatçıları, Fatih Gürsoy, Mesut Demirci, Mehmet Köseli, M. Emin Özdemir ve Murat Günaydın’ın fotoğraflarının yer aldığı sergide çocukların çalıştıkları tarlalar, yaşam alanları ve sağlıksız koşullardaki yaşam mücadeleleri konu ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.