banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

ÇOCUKLAR OYUNCAK MÜZESİNDE DOYASIYA EĞLENİYOR

Karaköprü Belediyesi'nin çocuklara hizmeti olan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi çocukların yoğun ilgisini görüyor. Şenevler mahallesinde bulunan müzeyi ziyaret eden minikler hem geçmişten günümüze çeşit çeşit oyuncakları inceliyor hem de jonglör gösterisiyle doyasıya eğleniyor.

Jonglör gösterisinde illüzyon, bisiklet şovu, yarışma ve çeşitli gösteriler yapılırken, çocuklar daha sonra bahçedeki çizgi film karakterleri ve hayvan maketleriyle oynadı.

Oyuncak müzesinde çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, burada güzel zaman geçirdiklerini ve birbirinden güzel oyuncaklar gördüklerini dile getirdiler. Öğretmenleri ve veliler de çocuklar için böyle bir yeri ilçeye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü çocukların ve vatandaşların ziyaretine açık tutuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.