banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Çocuk Korosundan Türkülerin Baharı


Halil Balıkçıoğlu’nun şefliğinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen konserde 21 eser seslendirildi. 6 saz sanatçısı ve 38 minik ses sanatçısının sahne aldığı gecede konuklar, müzik tadında unutulmaz bir gece yaşadılar.
Seyre Güzel, Bugün Bize Pir Geldi, Kara Tren, Atem Tutam Ben Seni ve daha birçok türküyü ustaca seslendiren minikleri izlemeye gelen aileleri ve davetliler başta miniklere olmak üzere müziğe destek veren Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.
Konsere, Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Başkan Yardımcısı Al, konser sonunda Şef Halil Balıkçıoğlu ve çocuklara teşekkür ederek birer karanfil dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.