banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ceylanpınar İHL bölge 3.'su oldu

Milli Eğitim Bakanlığının ve Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile ortaklaşa düzenlediği İmam Hatip Liseleri arası “5. Arapça Bilgi ve Etkinlikler Bölge Finali” Batman’da gerçekleştirildi. Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi 9 ilin yarıştığı sınavda 3. oldu.

Batman’da 9 ilin katılımıyla Batman Üniversitesi Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayan yarışma, Arapça Bilgi Yarışması, Arapça Şiir Yarışması ve Arapça Metin Canlandırma olarak üç dalda yapıldı.

Şanlıurfa ilini temsil eden Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden yarışmaya katılan Fetullah Önder, Mustafa Çaça, Zehra Çelik ve Ahmet Özdoğan 9 ilin yarıştığı sınavda 3. oldu.

Akçakale'de 18 okulun katıldığı Arapça bilgi yarışmalarında açık ara farkla il birincisi olan Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şanlıurfa adına bölge finaline katılmaya hak kazanmıştı.  

(Mustafa Kaynak - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.