banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Cem Yılmaz bu filmde delirdi!

Cem Yılmaz, Av Mevsimi filminde ciddiyetiyle dikkat çekecek... Yılmaz, Deli lakaplı, kirli sakallı polisi oynadı.

10 ARALIKTA VİZYONDA

Yönetmen Yavuz Turgul, Av Mevsimi filminde sinemaseverlerin karşısına farklı bir Cem Yılmaz çıkaracak. 10 Aralıkta vizyona girecek filmde Yılmaz, diğer filmlerinin aksine, hayli ciddi bir performans sergiliyor.

GERİLİM SAHNELERİ VAR

Sabah gazetesinin haberine göre, ünlü komedyen; Şener Şenle birlikte bir cinayeti aydınlatmaya çalışan kirli sakallı, Deli lakaplı bir polisi canlandırıyor. Film, fragmanında gerilim dozu yüksek sahneleriyle de dikkat çekiyor.

CEM YILMAZ DELİRDİ

Av Mevsiminde Şener Şenle başrolleri paylaşan Cem Yılmaz; filmde Deli lakaplı bir komiseri oynuyor. Filmin fragmanında Yılmaz, önceki filmlerinin aksine komik değil, ciddi halleriyle dikkat çekiyor. Film için kirli sakal bırakan ünlü komedyen, daha önce yaptığı açıklamada Şener Şenle Cem Yılmaz bir araya geliyor diye kimse bizden komedi filmi beklemesin demişti. Av Mevsiminin fragmanı da Yılmazın bu sözlerini doğrular nitelikte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.