banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mutlu Yılmaz Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN İslam Akademisi urfa City Alışveriş Merkezi

Çelikten 16. Kişisel Resim Sergisi

 

Ressam Muharrem Çelik Didar-İ Cihan Adını Verdiği  16. Kişisel Resim Sergisine Hazırlanıyor

 

4 kasım 2010 Çarşamba günü saat 14.00 da Ş.Urfa Öğretmen Evi Lobisinde  açılacak olan serginin ev sahipliğini Şanlı Urfa öğretmen evi üstleniyor.

1 yıl içerisinde yapmış olduğu yağlı boya ve pastel boyadan oluşan 30 adet tablo sanatseverlerle buluşacak. Modern sanatın soyut ifadelerle çalışılan tablolar Ş. Urfa’nın eğitim kültür ve sosyal yönlerini dikkat çekmektedir. Ş. Urfa öğretmen evinde görkemli bir törenle açılacak olan sergi öğretmen evinin barınma hizmetleri dışında kültür ve sanat yönünü de eğitim camiasının dikkatini çekecek.

Öğretmen evi müdürü Mehmet Seval  göreve geldiğinde bu yana kadrosuyla birlikte ilimizde çok güzel hizmetler ettiğini söyleyerek bundan sonraki zamanlarda kültür sanat aktivitelere de geniş yer vereceğini  bildirdi.

Ressam Muharrem Çelik’in Didar-i Cihan adlı sergisine ev sahipliği yapmaktan büyük onur alacaklarını belirterek; “amacımız ilimizin eğitim ve kültür sanat yönünün ilerletmektir bu yüzden bu öğretmenimizin yapmış olduğu çalışmaları destekliyoruz. Bundan böyle benzeri çalışmalara da ev sahipliği yapacağız şeklinde düşüncelerini belirtti. Sergiye tüm halkımızın davetlidir” dedi

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.