banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Ceceli 23 yaşında hacı olmuş

Mustafa Ceceli hacılığı anlattı.

 

Televizyon Gazetesinin haberine göre, Şeffaf Odaya konuk olan Mustafa Ceceli hacılığının sanat camiasında nasıl tepki bulduğunu anlattı.

Hacılığım değişik karşılanıyor sebebi de çok sık karşılaşılmıyor olması. Ben bunu çok fazla öne çıkarmadım. Bu konuların tamamiyle içte yaşandığına inanıyorum bir takım şekillerle olacak bir şey değil bu, böyle değerlendirildiğinde yaşantınıza da bir müdehale olmuyor. Hacca 23 yaşında gittim. diyen Ceceli, Güneri Civaoğlunun alkol kullanıyor musun sorusuna ise şöyle cevap verdi: İçki kullanmıyorum ama özellikle beyinle ilgili belgeselleri çok izlerim. Bu tarz içki, sigara gibi maddelerin beyinde çok büyük tahribat bıraktığı açıklanıyor o nedenle ben bunu tercih etmiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.