banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Cahit Kırtasiye okul öncesi seminer verdi

Şanlıurfa’nın en büyük kırtasiyecilerinden Cahit Kırtasiye eğitime büyük bir katkı daha sunarak DSİ Konferans Salonunda “Okul öncesi eğitim semineri” verdi.

 

“Mavi Yunus Okul Öncesi Yayınları”nın (Koza Yay. Dağ. A. Ş.) Şanlıurfa ana sponsoru Cahit Kırtasiyenin ev sahipliğinde düzenlenen ve çeşitli illerden 750 Ana sınıfı öğretmeni ve öğretmen adaylarına  “Okul öncesi eğitim semineri” düzenlendi.  

 

Kendi alanlarında uzman akademisyenler “Drama, Aile Eğitimi ve montessori”den oluşan 3 ana konu hakkında öğretmenleri bilgilendirdiler.

 

Sunuculuğunu Hale Gamze Keskin'in yaptığı Seminer, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla saat 11:00’de başladı. Okul öncesi eğitim hakkında Meltem Yanıkoğlu katılımcıları bilgilendiren bir konuşma yaptı.

Yanıkoğlu; “Katılımcılarımız biletli olarak katıldılar. Bu seminerimiz tamamen Şanlıurfa ilindeki okullara destek amacıyla düzenledik. Seminer gelirleri Şanlıurfa’daki ihtiyaç sahibi anaokullarına ve anasınıflarına destek olarak vereceğiz” dedi.

 Şanlıurfa Milli Eğitim Okul Öncesi Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Mehmet Gürbüzer, Şanlıurfa'daki okul öncesi eğirimle ilgili kısa bilgi sundu.

Kürsüye ilk olarak gelen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden Çocuk Gelişimi Eğitimi Prof. Dr. Esra Ömeroğlu, “Okul Öncesi Eğitimde Drama” başlıklı bir sunum yaptı.

 

Abant İzzet Baysal Üniversitesinden Doç. Dr. Yasemin Aydoğan “Öncesi Dönemde Montessori Yaklaşımı ve Uygulamaları” konusunda seminer verdi.

 

Karabük Üniversitesi Eğitim Programları ve Öğretimi uzmanı Yrd. Doç. Dr. Arzu Özyürek, “Okul Öncesi Dönemde Aile Eğitimi ve Aile Katılımı”nı değerlendirdi.

 

Seminerin bitimine doğru katılımcılara “katılım belgeleri” verildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonunda saat 11:00’de başlayan seminer saat 17:00’de sona erdi.

www.balikligol.com

 

SEMİNERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.