banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çağlayan yaz okulu galası yapıldı
İçerisinde Anadili İngilizce olan öğretmenler eşliğinde İngilizce öğretiminin ve pratik kullanımının, basketbol, tekvando, yüzme, sinema, eğlence, halı saha sporu ve sosyal etkinliklerinin yer aldığı program velilerin katıldığı bir programla sona ermiş oldu.
Gala programında İngilizce drama şarkılarının yanında tekvando gösterisi, İngilizce öğretmenlerinin değerlendirmeleri ve ezberler yer aldı. Velilerden tam not alan yaz okulu programının sonunda tüm veliler emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yaz okulu programı boyunca öğrenciler hem eğlendiler, hem öğrendiler. Öğrenciler spor yaparken el, kas koordinasyonunu sağlıklı bir şekilde yapmaları hedeflendi. İnsan hayatını ön planda tutan Özel Çağlayan Okulları her 5 öğrenciye bir hoca düşecek şekilde Şanlıurfa’nın en iyi hocalarıyla çalıştı.
Basketbol, tekvando, yüzme, İngilizce, kitap okuma etkinliklerinin yanında zaman zaman dondurma şenliği, karpuz şenliği, kiraz şenliği, çiğ köfte şenliği ve yarışmalarla daha da unutulmaz hale geldi.
Program koordinatörü Çağlar Küpeli  “Hiçbir emekten kaçınmayarak Şanlıurfa’lılara en güzel hizmeti sunmaya çalıştık. İlimizde bulunan en iyi hocalarla çalıştık. Velilerden aldığımız feedback(geri bildirimler) sayesinde hep daha güzelini yapmaya gayret gösterdik. Bunda da çok başarılı olduğumuza inanıyorum.” dedi.
Okul Müdürü Mustafa TAYLAN “ Şanlıurfa’da geleneksel olarak yaptığımız SummerSchool’a rağbet her yıl giderek artmaktadır. Bizler bu işin sorumluluğunu en iyi şekilde biliyor ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizi servislerle alıp servislerle evlere gönderiyor ve programdan azami şekilde faydalanmalarını sağlıyoruz. İnanıyoruz ki gelecek yıl yaz okulu katılımı katlanarak artacaktır. Buradan Şanlıurfa halkına göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.