Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/lsphp/session/lsphp70) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çağlayan Kolejinde kumbaralar Van için dolduruluyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Çağlayan Kolejinde kumbaralar Van için dolduruluyor
Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencileri kendi haçlıklarından biriktirdikleri, sınıf arkadaşları ve aile büyüklerinden topladıkları kalpleri kadar sevgi dolu ve büyük paraları kumbaralarda biriktirerek Vanlı küçük kardeşlerine okul yapılması için gönderdiler.



Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Taylan Van depreminden hemen sonra Çağlayan Okulları olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katkılarıyla yüklü miktarda yardımda bulunmuştuk. Bu gün öğrencilerimiz kendi kumbaralarında biriktirdikleri miktar olarak az ama taşıdığı mana itibariyle çok büyük olan yardımlarını Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla Van’da okul yapılması için gönderdiler. Bu organizeyi yapan başta 3-A sınıfı öğretmen ve öğrencilerine ayrıca yardım kampanyasına destek olan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.