banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çağlayan Koleji Kadınlar Gününü Kutladı
Şanlıurfa Kadın Doğum Hastanesi başhekimi Dr. Mehmet Demir “8 Marta Dünya Kadınlar Gününde hastalarımızın mutlu olmalarına vesile olan Özel Çağlayan İlköğretim Okuluna ve okul aile birliğine böyle nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.Anneler Günü’nde de yeni anne olan hastalarımızı mutlu etmelerini bekliyorum.” Dedi.

Özel Çağlayan İlköğretim Okulu müdürü Mustafa Taylan’da “Okul Aile Birliği sınıf anneleri komisyonu üyelerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Şanlıurfalı anneleri doğum hastanesinde ziyaret ederek, çiçek hediye ederek güzel bir sosyal sorumluluk davranışı sergilemiş oldular. Çalışmalara katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor,çalışmalarının devamını diliyorum, anneler gününde de yeni programlara katılmalarını bekliyorum” Dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.