banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Büyükşehirin Muhtarlar Buluşması Yoğun İlgi Gördü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları çerçevesinde muhtarlara yönelik program düzenledi. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı'nın ev sahipliğini yaptığı buluşmaya Vali Abdullah Erin, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Muhtarlar Derneği, GAP Muhtarlar Derneği, Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye Muhtarlar Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda muhtar katıldı.
Programda tüm muhtarları selamlayarak konuşma yapan Başkan Vekili Metin Çadırcı, Büyükşehir olarak her zaman muhtarlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ve halkın sorunları noktasında muhtarlarla iletişim halinde olduklarını söyledi.
Vali Abdullhah Erin ise yaptığı konuşmasında muhtarların toplum içerisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Son olarak Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz da buluşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.