banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

BÜYÜKŞEHİRDEN ÜCRETSİZ 5 YILDIZLI SPOR MERKEZİ

Hamidiye Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bahçesinde açılan ve 5 yıldızlı otellerin spor merkezlerini aratmayan Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezi her yaşta kadın ve erkeklere hizmet veriyor.

Sabah 10.00'dan gece 22.00'ye kadar 5 seanstan oluşan söz konusu spor merkezi haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kadınlara Salı, Perşembe, Cumartesi ise erkeklere uzman öğreticiler gözetiminde hizmet veriyor.

Hijyenik şartlarının her gün rutin olarak gerçekleştirildiği ve 100'den fazla spor aletinin bulunduğu spor merkezinde, dinlenme alanları, duş kabinleri, masa tenisi, bilardo masaları ve gelen sporseverlerin çocukları için kreş alanı bulunuyor.

Uzmanlar, spor merkezine gelenlerin önce yaş, kilo ve boy ölçüsünü alıyor ardından kişiye özel spor programı hazırlıyor.

Uzman öğreticiler eşliğinde yaklaşık 90 dakika çeşitli aletlerle spor yapmanın keyfini yaşıyor. Ayrıca kadın günlerinde 7 ila 15 yaş arası kız çocuklarına karate, erkek günlerinde ise 16:00 - 18.00 arası uzman hocalar tekvando eğitimi veriyor.

Hamidiye Spor ve Yaşam Merkezi'nde spor yapmaya başlayan Ayşe Yılmazer, kilo vermek istediğini söyledi. Modern ve temiz bir ortamda spor yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade eden Yılmazer şunları söyledi:

"Unutulmadığımız için teşekkür ederiz. Spor yapmayı istiyorduk, yalnız bu denli bir spor merkezi olmadığından dolayı yapamıyorduk. Şimdi çocuklarımızla birlikte buraya gelebiliyoruz. Çocuklarımızı kreşe bırakarak gönül rahatlığıyla Spor yapıyoruz. Bizi unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür ederiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.