banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bursa'da yaz böyle görüntülendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’nın “Yaz kategorisi” sonuçlandı.

Türkiye genelinden toplam 948 fotoğrafın katıldığı yarışmada Ümmü Kandilcioğlu’nun Ulubatta bir sabah adlı fotoğrafı birinciliğe, Mustafa Gezer’in Bursa Çalı güreşleri adlı fotoğrafı ikinciliğe, Yılmaz Dinçer’in Fıskiye isimli fotoğrafı ise üçüncülüğe değer bulundu.

46 fotoğrafın sergilendiği yarışmada; Oğuz Korkmaz, İbrahim Demirel ve Veysel Kaya’nın fotoğrafları da mansiyon ödülüne değer bulundu.

Başta Bursa olmak üzere, Ankara, Aydın, Balıkesir, Denizli, Eskişehir, İstanbul, Kayseri, Konya, Kocaeli, Manisa, Sakarya ve Tekirdağ’dan yarışmaya gönderilen “Yaz ve Bursa” konulu fotoğrafları değerlendirmek üzere toplanan yarışma Seçici Kurulu, toplam 948 fotoğrafı zorlu bir elemeden geçirdi.

Fotoğraf Sanatçısı Yusuf Darıyerli, UÜ Öğretim Görevlisi Alper Bilsel, Fotoğraf Sanatçısı Egemen Ergin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ve Bufsad Temsilcisi Bülent Suberk’ten oluşan Seçici Kurul, 5 aşamalı bir değerlendirme sonucunda dereceye giren fotoğrafları belirledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarışma sonucu dereceye girenlerden birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL, mansiyon ödüllerine ise 500’er TL para ödülü verecek.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.