banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Bülbül; Urfalı gençlere Sofya Üniversitesi fırsatı
Bulgaristan Sofya Üniversitesi temsilciliğinin Şanlıurfa’da açan Naif Bülbül, Bulgaristan’ın Avrupa ülkesi ve Türkiye’ye sınır olmasının yanında tercih edenler için YGS şartının aranmadığını ifade ederek; “Lise mezunu herkes başvurabilir. Bulgarca ve İngilizce eğitim dili olacak. Bu sayede Şanlıurfalı gençler üniversite şansını yakalamış olacaklar. İstiyoruz ki; Şanlıurfalı gençler istedikleri bölümleri okuyabilsin” dedi.

Candelas uluslar arası Eğitim ve Danışmanlık temsilciliğinin sadece Ankara’da olduğunu vurgulayan Bülbül; “Böylesi büyük bir eğitim kurumunun 2. Disbiritörlüğünü Şanlıurfa’ya alabildik. Bu disbiritörlük sayesinde öğrencilerimiz sömestre tatillerinde 3 ay boyunca ADB’nin Florida eyaletinde hem çalışma hem de dillerini geliştirme imkanlarını sağlıyoruz. Bu yıl ilk olarak öğrenci kardeşlerimizi yönlendirmemize rağmen 120 başvuru aldık. 67 kişi gitmeye hak kazandı. Bu kardeşlerimiz 3 ay boyunca farklı bir kültürde hem kendilerini geliştirme hemde çalışma şansını yakalayacaklar” dedi.

Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunu da tebrik eden Bülbül, Şampiyonluk yolunda emeği geçenleri tebrik etti.


Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.