banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Bu da Şarlvar Dafilesi

 Halen köylerde baçı vatandaşların vazgeçilmez giysisi halindeki şalvar tanıtımı mağaza tarafından 2010 yaz modası olarak seçildi.

 
Viranşehir ilçesinde özel bir giyim mağazasının açılışında düzenlenen defilede "şalvar" giyen yerel mankenler dikkatleri üzerilerine topladı. Yaklaşık 10 yıl önce "moda" olan fakat yakın zamanda "demode" olarak nitelendirilen şalvar yeniden altın dönüşünü yaşıyor. Tasarımcıların "Harem pantolonu" olarak tanımladığı yeni moda şalvar, köylerde yaşayan erkekler üzerinde görmeye alışık olan şalvarlarla aynı. Vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışa katılan Viranşehir İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Bayar ve çok sayıda davetli şalvar defilesini ilgiyle izledi.

 Mağaza sahibi Mustafa Gedik, şalvara son günlerde özelikle gençler tarafından yoğun ilginin olduğunu belirterek, "Mağazamızın 2010 yaz koleksiyonunda mankenlerimiz yöresel kıyafetimiz olan şalvarı sergilediler. Son yıllarda gençlerimizin şalvar kıyafetine yoğun ilgisi olduğundan dolayı şalvar kıyafetini 2010 yaz modası seçtik. Mağazamız olarak herkese hayırlı olsun diyoruz" dedi.
2010 yaz koleksiyonunda sergilenen şalvar kıyafetleri bölge halkı tarafından yeniden ilgi görmesi amacıyla defile düzenlendi ve yerel mankenler tarafından sergilendi. Defilede en çok şalvar ilgi gördü.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.