banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Haliliye Beyaz TV ural

Bowling turnuvasında bu kez sağlıkçılar yarıştı


Kentteki kurumlar arası ve kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla Piazza AVM PlayBowling Salonunda gerçekleşen turnuvada  16 takımdan oluşan 90 kişi kıyasıya yarıştı.

Şanlıurfa Tabip Odası'nın da desteğiyle gerçekleştirilen turnuvada, Dr. Abdurrahman Özgötürücü, Dr. Gökhan Köksal, Dr. Ender Çelik, Dr. Osman Tanrıkulu, Dr. Mehmet Bağmancı’dan oluşan takım birinciliği elde etti. Rekabet ve eğlencenin bir arada yaşandığı turnuvanın ikinciliğini Özel Ursu hastanesi çalışanları göğüslerken, Kamu Hastaneler Kurumu takımı ise üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlar AVM yönetimi tarafından kupa ve madalyalarla ödüllendirilirken, kazanamayanlar da hoşça vakit geçirdikleri için mutlu oldular. Tüm katılımcıların birlikte pasta kestiği turnuvada ilk üç dereceye girenler ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilecek ''Şanılurfa İl Bowling Turnuvası''na katılmaya hak kazandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.