banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Birecik'teki başarılı okullara ödül

İlk olarak Cumhuriyet ortaokulunda gerçekleşen ödül törenine Eğitim Bir Sen Birecik temsilcisi Nahsen AYDIN, Müslüm ŞAHİN, Mehmet ŞAHİNKAYA okul müdürü Enver YALÇINKAYA öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninden önce kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Birecik temsilcisi Nahsen AYDIN şunları söyledi.” Aralarında özel kolejinde bulunduğu otuz iki ortaokul arasından birincisi olan okulumuzun idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutluyorum ve başarılarını devamını diliyorum dedi.” Konuşmanın ardından sendika adına okul müdürü Enver YALÇINKAYA plaket ve bilgi yarışmasından yarışmacı olan öğrencilerde çeşitli hediyeler takdim edildi.


İkinci ödül programı Ortaokullar arası yıldız kızlar futbol müsabakalarda ilçe birinciliği, Şanlıurfa’da il birinciliği, Mardin de Güneydoğu Anadolu Gölge birinciliği elde ederek Elazığ’daki Türkiye şampiyonasında on üçüncülük olarak ilçemizi başarıyla temsilen Sadettin- Miyese Bilgin Ortaokulu müdürü Berkel POLAT Beden eğitim öğretmeni Tufan Aslan ve futbol takımının öğrencilerinin hazır bulundu. Ödül töreninde önce açıklama yapan AYDIN şunları “ Kısıtlı imkânlarla Güneydoğu Anadolu Bölgesini Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil eden okulumuzun idarecilerine, öğretmenlerine, futbol takımın hocası ve futbolcularına şahsım arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. İNŞALLAH gelecek yıl Türkiye şampiyonluğu bekliyorum.” Dedi; okul müdürü POLAT’ a plaket takdim etti, sendikaya bağlı üye öğretmenler birlikte getirmiş oldukları birer çift spor ayakkabısını Birecik’i başarıyla temsil eden kız futbol takım öğrencilerine hediye edilmesiyle ödül töreni sona erdi.

Mehmet DEMİRTAŞ /Birecik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.