banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Bir Zamanlar Urfa

Şanlıurfa Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’nce organize edilen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla ücretsiz sahnelenen tiyatro oyununa bayanlar büyük ilgi gösterdi.
Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının ustaca sahnelediği oyunda Şanlıurfa’da geçmişte yaşanan olaylar trajikomik bir şekilde izleyicilere aktarıldı. Oyunu izleyen bayanların keyifli anlar yaşadığı gözlendi.
Tiyatroyu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilşah Öztürkmen, Şanlıurfa Belediyesi Kadın ve Çocuk Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nihal Atilla, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal APK Uzmanı Güler Kama, Yasemin, Savaş, birçok STK bayan temsilcisi, Eyüpkent El Sanatları Merkezi Sorumlusu Ebide Deniz Dayıkaraca, Hayati Harrani Kadın Destek ve Eğitim Merkezi Sorumlusu Ebru Uçkan ile kursiyerleri ve çok sayıda bayan izledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.