banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Binlerce çocuk eğlendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Osmanlı Mesire alanında düzenlenen etkinliğe kent merkezinden ve ilçe okullarından gelen çok sayıda çocuk yer aldı.

 

Yaklaşık  5 bin çocuğun katıldığı dev eğlencede çocuklar, yemek ikramıyla piknik, palyaço gösterisi, uçurtma şenliği, halay gösterisi ve animasyon gösterilerine doyasıya eğlendiler.

 

Düzenlenen etkinlikte çocukların sevincine ortak olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

 

Çocuklarla birlikte halay çeken Güvenç,  etkinliğe gelen engelli çocuklarla yakından ilgilendi.

 

Etkinlikte yaptığı konuşmada Çocukların 23 Nisan bayramını birlikte kutlamaktan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu anlatan Güvenç,  aynı zamanda tüm İslam aleminin Regaip Kandilini de kutladı.

 

Güvenç, “Sizler Bizim Geleceğimizsiniz”

 

Anlamlı günü çocuklarla birlikte geçirdikleri ifade eden Başkan Güvenç, konuşmasında şunları kaydetti:

 

“Kandiliniz ve 23 Nisanınızı kutluyorum. Bu gün burada Dünya’da tek bir ülkenin sahip olduğu çocuk bayramının kutluyoruz, yani sizin bayramınızı kutluyoruz. Çünkü sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere inanıyoruz, tek amacımız sizlerin dünyasını daha da güzelleştirmek. Tek gayemiz daha iyi okullarda yetişmeniz ve daha iyi bir dünyada yaşamanızdır. Bunun mücadelesini veriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla daha açılışını gerçekleştirmediğimiz, Osmanlı Mesire Alanın siz çocuklara açtık. Tüm ilçelerimizden geldiniz,  sizleri buraya getiren öğretmenlerinize ve anne babalarınıza teşekkür ediyorum. Viranşehir ve Birecik’te aynı etkinliği sürdüreceğiz. Kutlu Doğum ile ilgili de sizlere lokum ve içinde bazı ayetlerin bulunduğu hediye paketi hediye edeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum, bayramınız hayırlı olsun.”

 

Konuşmasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Spor kursiyerlerinden Minikler Güneş Şampiyonasında  Türkiye 3.’sü Lezgin Çeki’ye ödülünü veren Güvenç, Minik sporcudan Olimpiyat şampiyonu olma sözü aldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e eşlik eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Çocukların 23 Nisan bayramını ve Regaip Kandilini kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.