banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Biletler satışta

TFF. 2. Lig Yükselme grubunda geçen haftayı bay olarak geçiren Şanlıurfaspor, Pazar günü oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Şahan yönetiminde devam ettiriyor. Takımda sakatlığı devam eden kaleci Armağan dışında eksik ve cezalı futbolcunun bulunmadığı belirtildi.


Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Tokatspor maçının biletlerin 5 ayrı merkezde satışta sunulduğunu belirterek, "Şanlıurfaspor'un Bank Asya 1.Lige yükselebilmesi için Pazar günü Tokatspor'u mutlaka yenmemiz gerekiyor. Bu nedenle Tokat maçı bizim açımızdan final havasındadır. 2 Sezondur bu takıma büyük emek veriyoruz. Şanlıurfaspor taraftarı Bank Asya 1.Ligini istiyorsa öncelikle 30 bin kapasiteli Stadımızın tamamen dolması gerekiyor. Kendi sahamızda oynayacağımız 4 maçı da mutlak suretle kazanmamız gerekiyor. Bu takım ilk yarıda deplasmandan 5 puan getirdi. İkinci yarıda da bu başarıyı devam ettirecektir. Dikkat edilirse grupta iç sahada ev sahipleri daha çok puan kaybetti. Bu nedenle iç saha maçları bizim açımızdan daha önemlidir. Şanlıurfaspor'un rakiplerine oranla en büyük avantajı muhteşem bir Stada sahip olmalarıdır. Ancak muhteşem Stad taraftarımızla güzel oluyor. 5 Ayrı merkezde satışa çıkarılan biletlere gerekli ilginin gösterilmesini ve Stadımızın Tokat maçında tamamen dolmasını istiyoruz. Rakibimizle ilk yarıda deplasmanda berabere kalmıştık. Tokat'ın son iki haftada aldığı mağlubiyetler Tokatspor için ölçü değil. Pazar günü çok iyi bir ekiple mücadele edeceğimizi biliyoruz. Ancak şu bir gerçek ki, Tokat'ı yenmemiz halinde rakibimizi bu yarışta devre dışı bırakacağız. Zaten bundan sonra iki aşamalı olarak ligi sürdüreceğiz. Birincisi bu yarışı sürdürmek, ikinci ise ilk yarıda oynadığımız takımlara karşı ikili averaj üstünlüğünü de elimize geçirmek. Şehir olarak bu takım Bank Asya'yı çok istemektedir. Kalan her maç finaldir. En önemli maçta Pazar günü Tokatspor'la yapacağımız müsabakadır. Bay olmadan önce oynadığımız son iki maçta takımımız gerçekten mükemmel futbol ortaya koydular. Aynı güzel futbolu Tokat maçında da takımımızın devam ettireceğine inanıyoruz" dedi.
Ömer Kapaklı, Tokat Belediye Başkanı, Tokatspor Kulüp Başkanı ve yöneticilerinin de Şanlıurfa'daki maça geleceğini de ifade ederek, "Misafirlerimizi Şanlıurfa'da en güzel şekilde ağırlayacağız. Kendilerinin onuruna Cumartesi günü Tokatspor yönetimine Şanlıurfa'da sıra gecesi düzenleyerek ev sahipliğimizi en iyi şekilde yapacağız. İki takım arasında geçmişe dayalı çok güzel dostluk var. Bu dostluk bu haftada maç öncesi ve sonrası devam edecektir. Maçta daha çok isteyen, hak eden tarafın kazanmasını istiyoruz" diye konuştu.  (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.