banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Beyazay Derneği'nden Vali Okutan'a ziyaret

 

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ile yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı ziyaret etti.

 

Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesinin açılışını gerçekleştirmek üzere Şanlıurfaya gelen Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti. Beyazay ve beraberindeki heyet Derneği’nin faaliyetleri hakkında Valisi Nuri Okutan’la görüşü alışverişinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Nuri Okutan, İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve beraberindeki heyete, Şanlıurfa hakkında bilgi verdi

 

Görüşmenin sonunda İstanbul Milletvekili Lokman Ayva beraberindeki heyet adına Vali Okutan’a Şanlıurfa’da kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.