banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Beşir Derneğinden Kubacık İlköğretim Okulu öğrencilerine yardım

İstanbul Biltek Kolejinin temin ettiği giyim ve kırtasiye malzemeleri okuldaki tüm öğrencilere dağıtılırken, giyeceklerin ise okul yönetiminin belirlemiş olduğu ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye verildi.

Yardım törenine Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vural, Beşir Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Yard. Doç. Dr. Feridun Akkafa, TÜBİAD İl Sorumlusu Yard Doç Dr. Ahmet Kaya, Semerşah İl Sorumlusu Halil Akgül,  Beşir Derneği yönetim Kurulu üyesi Yüksek çevre mühendisi İbrahim Bayhan, Kubacık İlköğretim Okulu Müdürü Betül Koyuncu katıldı.

Yardım Dağıtım töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Bugün burada bir kez daha insanların eğitime ne kadar destek verdiğini ve insanların eğitime ne kadar ihtiyaç duyduğunu bugün burada gördük. Ben bu yardımın Kubacık okulumuzda okuyan ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilere ulaşmasında emeği geçen başta Beşir Derneği Şanlıurfa İl Temsilcisine, İstanbul Biltek Koleji Öğretmen ve Öğrencilerine, Milli Eğitim camiası adına teşekkür ediyorum” dedi.

Beşir Derneği İl temsilcisi Dr. Feridun Akkafa ise yaptığı konuşmada “Beşir Derneğinin yurt içi 237 ve yurt dışında 42 temsilcilik ile gıda, doğal afet, sağlık, giyecek, barınma, sosyal ve kültürel her türlü alanda olduğu gibi eğitim yardımlarında da çalışmalarını sürdürdüğünü, İlköğretim, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerimize; Burs yardımları, Eğitim araç gereç yardımları, Barınma yardımları, Giyim yardımları, Ulaşım yardımları, Yurt dışı eğitim yardımları faaliyetlerinde bulunduğunu belirtti. Dr. Akkafa, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” düsturuyla hizmet ettiklerini ve bugün Kubacık okulunda olmaktan mutlu olduklarını, Biltek Kolejinin öğretmen ve öğrencilerinin selam ve sevgilerini getirdiklerini, dünyada en büyük yatırımın insana olduğunu, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın maddi ve manevi olarak donatılmasının önemli olduğunu vurguladılar.

Yapılan konuşmaların ardından belirlenen Kubacık İlk-Ortaokul tüm öğrencilerine hazırlanan yardım paketlerini İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vural, Beşiri Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Feridun Akkafa tarafından öğrencilere dağıtımı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.