banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Belediyeden Bir İlk

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Turizm Haftası dolayısıyla hazırlanan ve basımı gerçekleştirilen bilbord ve CLP'ler Şanlıurfa'nın yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan birçok turizm kentinde sergileniyor.

 Antalya, Alanya, Nizip, Bolu, Samsun, Adapazarı, Çorlu, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Kayseri v.b illerde bilbord ve CLPlerde yerini alan posterlerin Şanlıurfa turizmine canlılık getirmesi hedefleniyor.

Anadolu'nun en eski şehirlerinden olan Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik değerlerini, mimari dokusunun zenginliğini gerek ülke gerekse de dünya gündemine taşımayı hedefleyen Şanlıurfa Belediyesi bu kapsamda kentin tanıtımı konusunda elinden gelen gayreti gösteriyor.

 Göbeklitepe, Haleplibahçe Mozaikleri, Dünya'nın İlk Üniversitesi Harran, Bazda Mağaraları, Şuayb Şehri ve birçok ören yerlerini topraklarında barındıran Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya turistleri davet eden çalışmalarda  "Tarihin Sıfır Noktası, Medeniyetler Başkenti, Göbeklitepe Tapınağını ve Edessa'nın Güzeli Mozaikleri Hiç Gördünüz Mü" şeklinde etkili sloganlar yer alıyor.

Bilbord ve CLP'ler sayesinde Şanlıurfa'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısında büyük artış beklediklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, "Tanıtım çalışmalarına belirlenmiş stratejimiz doğrultusunda ağırlık vermiş bulunmaktayız. Gerek yurt içinde ve gerekse de yurt dışında sistemli bir şekilde bu çalışmalar yürütülecektir"  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.