banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Belediyeden Batıkentte şenlik

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen "Ramazan Ayı Etkinlikleri 2011" kapsamında Grup Sema, TOKİ Parkında bir konser verdi. Konserde minik semazenlerin yaptığı semah gösterisi ve bir birinden güzel ilahiler ilgiyle izlendi.

Şanlıurfa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada; "TOKİ parkında verilen konsere, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya, eşi Gül fakıbaba, Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Necmi Karadağ belediye müdürleri binlerce vatandaş katıldı

Konserde Minik semazenler, yaptıkları semah gösterisi ile birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Tasavvuf Müziği konserinde duygulu anlar yaşandı.

Vatandaşlar, Ramazan Ayı Etkinliklerin düzenlenmesinde öncülük eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya, Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe’ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiklerini belirttiler

FAKIBABA’DAN BATIKENT’E HİZMET MÜJDESİ

Konser sonunda bir konuşma yapan belediye başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba; "Batıkent’te çok güzel işler yaptık, daha güzel işler yapacağız Toki halkı her şeyin en güzeline layık. toki’nin eksiklerini biliyoruz, tek tek çözeceğiz. Batıkentte modern bir pazar yeri yapımına başladık, 2012 de Batıkent’te kadın destek merkezi projesi hazırlıyoruz, çocuklar için yer bulursak oyun sahaları ve yüzme havuzları yapmayı hedefliyoruz" denildi.

 

NOT; Şanlıurfa Belediyesinden yapılan açıklamada Başkan Fakıbaba’nın konuşmasında Batıkent için eski ismi olan"TOKİ" kullanılmıştı. Biz Şanlıurfa Belediye Meclisinin aldığı kararla ismi değişen "BATIKENT"i kullandık.

www.balikligol.com


BELEDİYE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ TOKİ DE ŞENLİK... balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.