banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

Belediye Standına Yoğun İlgi

Harran Üniversitesi Rektörlüğü'nce her yıl geleneksel olarak kutlanan, bu yıl ise 11. si düzenlenen Bahar Şenlikleri'nde yer alan Şanlıurfa Belediyesi'ne ait stant öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.

      Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi'nde düzenlenen törenlerle kutlanmaya başlanan Bahar Şenlikleri'nde standı bulunan Şanlıurfa Belediyesi, "Peygamberler Şehri" Şanlıurfa'nın tanıtımına yönelik bilbord, cd ve broşürleri sergileyerek davetlilere kentin tanıtımını sağlıyor.

     Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuar Birimi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sıra Gecesi Topululuğu ve Mahalli Sanatçı Cuma Yolaçan'ın birbirinden güzel urfa türkülerini seslendirdiği stanta başta öğrenciler olmak üzere tüm davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.