banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Rogers Kassım Mato robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak beraat kararı

Bayan Güvenç'ten kadınlara destek

Şanlıurfa'da ki 7 kadın destek merkezinde bulunan yaklaşık 400 kursiyer "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Balıklıgöl platformunda el işi sergisi açacak.

Kadınlar yıl boyunca el emeği göz nuru hazırladıkları ürünleri, sergi öncesi Ahmet Yesevi Kadın Destek Eğitim Merkezi'nde topladı. Başkan Celalettin Güvenç'in eşi Turan Güvenç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Auysel Göncü ve beraberindekiler söz konusu kadın destek merkezini ziyaret ederek hazırlanan ürünleri yakından inceledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Güvenç, Türkiye'de kadına sunulan imkanların ve verilen önemin gün geçtikçe arttığını ifade etti.

Büyükşehir bünyesinde açılan kadın destek merkezlerinde kadınların hem iyi vakit geçirdiğini hem de yaptıkları el işi ürünleri satma imkanı bulduklarını belirten Güvenç, ürünleri çok beğendiğini ve herkesi mutlaka sergiye beklediklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Turan Güvenç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.