banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Batman

 Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 18-21 Eylül’de Van’da düzenlenecek olan ‘Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle katılıyor. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, sıkıntısız tanıtım için hazırlıklarını sürdürüyor.

Asya ülkeleri de fuarda

18-21 Eylül 2014 tarihlerinde Van Tuşba Kongre ve Fuar Merkezi’nde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle ‘Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü de katılıyor.

Van Valiliği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Ajans Asya Fuarcılık Organizasyon San. Tic. Ltd. Şti, Van Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile ‘Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın yapıldığını belirten Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, “Asya ülkelerinin yanı sıra ülkemizin birçok ilinden de katılım sağlanacaktır. Van’da yapılacak fuarın bölge ve ülkemiz turizmine önemli bir katkı sağlayacağına inanmaktayız. İlimizi her yönüyle tanıtacağımız Van fuarında markamız Sason çileği ve Gercüş’ün doğal pekmezini de götüreceğiz. Dört gün sürecek fuarda ilimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırız. Bu konuda çalışmalarımızı hızlandırdık. Tamamen Bakanlığımızın maddi destekleriyle katılacağımız fuarda Batman adından söz ettirecektir.” dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.