banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Başkan Sayan, Gazetecilere seccade hediye etti
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren Viranşehir Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği fakir ve yardıma muhtaç aileler yararına kermes düzenledi. ev yemekleri, tatlı çeşitleri, çeyiz ve giyim ürünlerinin de satışa sunulduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



Viranşehir’in Kışla Mahallesinde Antin olarak adlandırılan açık alanda düzenlenen kermesin açılışına İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, Stk temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.



Antin alanında dua ile açılan kermeste dernek üyeleri ve eşlerinin topladığı ürünlerin satıldığı kermeste ayrıca, ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru ile çeyiz ve giyim malzemeleri ev yapımı pasta, börek, gözleme ve çiğ köfte gibi birbirinden farklı yemekler de yer alıyor.



Kermesin gelirlerinin fakir ve yardıma muhtaç ailelere verileceğini belirten Viranşehir Derneği Murat Karadaş, amaçlarının fakir yardıma muhtaç ve kimsesizlere yardım yapmak olduğunu söyledi.





Fakir ve yardıma muhtaç aileler yararına düzenlenen kermeste bir ilk yaşandı. Kermesin Açılışına Katılan Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, Kanal Urfa Temsilcisi Mustafa Çapanak ve A.A muhabiri Reşit Dağ’a seccade hediye etti



Sayan, yardıma muhtaç aileler yararına düzenlenen bu tür etkinlikleri destekledikleri bu vesile basın mensubu arkadaşlarımıza birer seccade hediye ettiklerini belirtti

Kanalurfa.com




Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.