banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Başkan Ekinci’den Mevlid Kandili Mesajı

Başkan Ekinci mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, idrak edeceğimiz Mevlid Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Mevlid Kandilinde yapılacak dualarda, insanlığın sıkıntılarının giderilmesi için niyazda bulunulmasını isteyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kandilin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Peygamber Efendimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili, kutlu bir gündür. Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu mübarek gecede, yüce rabbimizin âlemlere rahmet olsun diye yarattığı yüce Peygamberimizin doğum gününün önemine binaen ibadetlerimizi en samimi bir niyetle ifa etmeliyiz. Bu mübarek gün ve gecenin tüm İslam coğrafyasına birlik getirmesini temenni ederim. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.