banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Başkan Ekinci, Gece saatlerinde ev ziyaretlerinde bulundu


Başkan Ekinci, Mahalle gezilerimiz devam ediyor.
konuyla ilgili açıklamalarda bulunana başkan Mehmet Ekinci, Bu geziler kapsamında Sosyal Yardım Müdürlüğünden arkadaşlarımız, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatımızdan, Kadın Kollarımızdan, Gençlik kollarımızdan gittiğimiz mahallenin de muhtarı ile beraber evleri ziyaret ediyoruz. Burada vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu talepleri karşılama konusunda azami gayret sarf ediyoruz. Dolayısıyla sürekli sahada olmaya çalışıyoruz. Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Vakıf olmadığımız sorunları da vakıf oluyoruz ve bunların çözümü konusunda da çok şükür bugüne kadar bizlere iletilen bütün sorunları çözmüş durumdayız. Bizimle ilgili olmayan sorunlar konusunda da ilgili kurumlara, ilgili kişilere de bunları aktarıyoruz ve bizlerde bunun takibini yapıyoruz.
Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş ise, ‘’Başkanımız Mehmet Ekinci’nin mahallemiz ziyaretlerinde bizlerde kendilerine eşlik ediyoruz. İhtiyacı olan ailelerimize yardımcı oluyoruz, ziyaret ediyoruz. Yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı oluyoruz.  Mahallemiz adına Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok çok teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.