banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Başkan Demirkol’a ‘Göbeklitepe’ Tanıtım Ödülü

Kültürel değerleri ve halk kültürü öğelerini yaşatmak, yaygınlaştırmak ve daha geniş kitlelere ulaştırmak adına yapılan çalışmalarla ilgili araştırmalar yapan Motif Vakfı tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Motif Halk Bilim Ödülleri töreni, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Geceye, Göbeklitepe’nin tanıtımı için yaptığı çalışmalardan dolayı Motif Özel Hizmet Ödülüne layık görülen Başkan Fevzi Demirkol ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Motif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Baykal, sanatçılar, televizyon programcıları ve vatandaşlar katıldı.

UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesinde yer alan Göbeklitepe’nin tanıtımı için yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmalarından dolayı Motif Özel Hizmet Ödülünü, Motif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Ürey’in elinden alan Başkan Fevzi Demirkol, Motif Vakfına teşekkür etti. Göbeklitepe’nin Türkiye’nin kalkınmasında önemli bir yerinin olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, Göbeklitepe’nin tanıtımı için çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.

Gece, ödüllerin dağıtılması ve verilen konserlerin ardından sona erdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.