banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Başkan Demirkol, Urfalıları Rabia'da sahura davet etti VİDEO

Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştiren Haliliye belediyesi sahur sofrası açarak Urfalılara sahur veriyor.

Şanlıurfalıların yoğun ilgisi ile karşılaşan bu uygulamayı sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a halk teşekkür ediyor.

ŞUTİM Sebzeciler Derneğinin iftarında konuşan Başkan Demirkol, tüm Urfalıları Rabia Meydanına davet etti. Demirkol; “Haliliye Belediyesi olarak 1 Rabia Meydanında, iki karşıya sırrın bölgesine hitap etmek üzere çevre yolu üzerindeki parkta ve Süleymaniye, devteşti,  Bağlarbaşı bölgesine hitap etmek üzere GAP İlk öğretim okulunda iftar sofrası açıyoruz. Bu sofralarımıza iştirak eden Urfalıların sayısı yaklaşık 2800 kişidir. Ayrıca Rabia Meydanında her gece sahur soframızı da açıyoruz. Ben Şanlıurfa’da olduğum müddetçe iştirak ediyorum. Sizlerin şahsında tüm Şanlıurfalıları iftar soframıza bekliyorum. İftara yetişmeseniz bile sahur’da Rabia meydanına davet ediyoruz” dedi.

 

 

Rabia Meydanında her gece saat 02:00'da verilen kahvaltılıkla oruç tutanlar sahurunu meydanda etmiş oluyor.

www.balikligol.com 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.