banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Başkan Demirkol Gençlerle Çöp Toplandı

Başkan Demirkol’dan “Çevre Dostu” Projesine Destek

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, temiz bir çevre oluşmasına dikkat çekmek amacıyla “AK Gençlik Çevre Dostu Projesi” kapsamında Şanlıurfa Kent Ormanındaki çöp toplama programına katıldı. Piknik yapanlar tarafından çevreye atılan çöpleri toplayan Başkan Demirkol, “Tertemiz çevreler oluşmasını canı gönülden temenni ediyoruz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından 81 ilde organize edilen AK Gençlik Çevre Dostu Projesine, Başkan Fevzi Demirkol destek verdi. Başkan Demirkol, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ve teşkilat üyelerinin katılımıyla Şanlıurfa Kent Ormanında, piknikçiler tarafından bırakılan çöpler toplandı.

Temiz bir çevre bilinci aşılamak amacıyla 81 ilde aynı anda yapılan programla ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “AK Parti Gençlik Kolları Çevre ve Şehircilik Başkanlığının başlatmış olduğu, Türkiye’nin 81ilinde ve tüm ilçelerinde, aynı anda gençlik kollarımızla birlikte çevreye duyarlılığımızı göstermek açısında Şanlıurfa Kent Ormanının, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Teşkilatımızla birlikte temizlik çalışmaları yaptık. Gençlerimize teşekkür ediyorum. Temiz bir çevre bilinci oluşması açısında sembolik olarak yapılan bu hareketi, halkımızın günlük hayatına yansımasını, bu günlük hayatına yansıması dolayısıyla da tertemiz çevreler oluşmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımızda ‘temiz Haliliye’ diye başladık ve bu hedefimize ulaştık. Şimdi, ‘tertemiz Haliliye’ diyoruz.”

Yoldan geçen vatandaşlar da, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKAN DEMİRKOL, HALKLA BULUŞTU

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, her ayın ilk Cuma günü düzenlenen Halk Günü Toplantısında vatandaşlarla buluştu. Talep ve önerileri ilk ağızdan dinleyen Başkan Demirkol, “Halk günü toplantılarımız, halkımızla bir buluşma, halkımızla irtibatımızı daha kuvvetlendirme toplantısıdır” dedi.

Her fırsatta halkla iç içe olup, talepleri ilk ağızdan dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, 2014 yılında sahada karşılaşamadığı vatandaşların istek, öneri, şikayet ve teşekkürlerini almak amacıyla Halk Günü Toplantılarını başlattı. Her ayın ilk Cuma günü, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı, Eylül ayının da ilk Cuma günü Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan, Osman Uludağ, birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşlar taleplerini ilk ağızdan Başkan Demirkol ve yardımcılarına iletme fırsatı buldu.
Haliliye Belediyesinin hizmet alanında olan taleplerin çözümü için toplantıda bulunan birim müdürlerine talimat veren Başkan Demirkol, diğer kurumların yetki alanındaki taleplerin de ilgili kurumlara iletilmesini istedi.

Halk Günü Toplantısının halkla kaynaşma ve irtibatı kuvvetlendirme toplantıları olduğunun altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sahada karşılaştığımız vatandaşlarımızla sohbet etme, taleplerini alma ve tavsiyelerini alma noktasında çeşitli görüşmelerimiz oluyor. Şehrimiz büyük, 375 bin nüfusa sahip bir ilçeyiz. Bu nedenle sahada karşılaşamadığımız veya mesai farklılığı nedeniyle karşılaşamadığımız insanlarla her ayın ilk Cuma günü öğleden sonra, tüm müdürlerimizin katılımıyla halkımızla buluşmamız devam ediyor. Halk günü toplantılarımız, halkımızla bir buluşma, halkımızla irtibatımızı daha kuvvetlendirmek, tavsiye ve taleplerini ilk elden alma noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Halk günü toplantımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.