banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Başkan Bayık’tan Kandil Mesajı

Mesajında, Peygamber efendimizin doğumu ‘İnsanlığın en büyük bayramıdır’ diyen Başkan Bayık ‘ Alemlerin Rabbi Yüce Allah’ın, yeryüzüne gönderdiği en büyük barış elçisi, iki cihan serveri, İslam Âlemi’nin önderi ve insanlığın rehberi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in kutlu doğumu sadece Müslüman için değil, tüm dinler ve bu dine mensup insanlar için büyük bir lütuftur’ dedi.

Bayık, ‘Kur’an ahlakı ile yaşamını tamamlamış Peygamber Efendimizin sünneti seniyyesini takip etmek, O’nun ahlakını idrak edip kendi yaşamımıza tatbik etmek ve rehberliğinde ilerleyip bunu yaymak ümmet olarak bizim her şeyden öncelikli görevimizdir. Bu vesile, başta İslam Âlemi olmak üzere, Mevlid-i Nebi’nin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.