banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başarılı öğrencilere Altın ödülü

 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS ) ve Ortaöğretim Yerleştirme Puanları  (SBS ) sınavlarında il birincisi olan öğrenciler Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada "Gerçekten bu uzun ve yorucu yarıştan İlimizde diğer arkadaşlarınız ve emsalleriniz arasında bu önemli başarıyı göstererek sıyrılmanız İl Birincisi olarak derece yapmanız noktasında hepinizi bir kez daha kutluyorum. Başarı insan hayatında önemli ama bunun kalıcı olması ileriki yıllarda ileriki öğrenim hayatınızda devam etmesi, yine sizlerin bu inancı ve heyecanı eksiltmeden taşımasıyla mümkün olur. Muhakkak ailelerinizin çok önemli katkısı desteği olmuştur. Onları da tebrik etmek istiyorum. Öğretmenlerinizi, okul yöneticilerinizi bu yarışta bu başarıda önemli katkıları vardır. Onları da tebrik etmek istiyorum. İlimizde bu anlamdaki özellikle dereceniz hepimiz için çok önemli bir moral hepimiz için çok önemli bana göre başarı ve kalite adına övünç vesilesi" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin tarafından altınla ödüllendirdi.

Yapılan konuşmalar ardından Ortaöğretim Yerleştirme Puan türünden

1-      Merve Türkdeniz

2-      Merve Bozkurt

3-      Zeynep Akgöbek

            Lisans Yerleştirme Sınav türünden

1-      Zeliha Çelen

2-      Selime Elif İşlek

3-      Mehmet Serken Demir

4-      Muhammed Şahin

5-      Abdülkadir Çadak

6-       Mustafa Fırat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.