banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Balıklıgöl’de Muhteşem Sema Mukabelesi


Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Balıklıgöl’de düzenlenen program iki bölümden oluştu. Programın birinci bölümünde hicaz makamında ilahiler seslendirildi. İkinci bölümünde ise Abdülbaki Nasır Dede’nin Acembuselik Mevlevi Ayın-i Şerifi eşliğinde sema ayini düzenlendi.
Başta Urfalılar olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin büyük beğeni ile izlediği etkinliğe, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Zeki Yalçın, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Kurt ile çok sayıda davetli katıldı.
Davetlerini kırmayarak Mevlana’nın kenti Konya’dan Hz. İbrahim’in Makamı Şanlıurfa’ya gelen Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğuna teşekkür eden Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe Topluluk Sanat Yönetmeni Yusuf Kayya’ya bir mırra takımı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.