banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Balıklıgöl'de İstanbul Fethi Kutlandı
Düzenlenen Kutlamaya Grup Dergah, Semazenler ve Mehteran Takımlı damgasını vurdu.

Balıklıgöl Cumartesi Akşam Saat 19.00’da düzenlenen Törenlerle Fetih coşkusunu yaşadı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan kutlamalar Grup Dergah tarafından okunan ilahiler eşliğinde Semazen gösterileri ile devam etti.  Kur’an- Kerim Tilaveti ile süren törende konuşmalara geçildi. Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emin Özkutlu yaptığı konuşmada; Amaçlarının Fethin coşkusunu ve heyecanını tazelemek olduğunu söyleyerek birlik ve beraberliğe işaret etti. Özkutlu bu birliği korumak için tüm güçleriyle çabalayacaklarının altını çizdi. Birliği bozmaya çalışanlara ise fırsat vermeyeceklerini dile getirdi. Özkutlu konuşmasını organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek tamamladı.

Ardından sahne alan Osmaniye Mehteran Takımı deyim yerindeyse Balıklıgöl’ü adeta salladı. Mehteran başının ilk işaretiyle çalmaya başlayan enstrümanlarla birlikte,  Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce vatandaş da tekbirlerle coşkuya eşlik etti.


Yaklaşık 2 saat süren etkinliğe Ülkü Ocakları Camiasından çok sayıda tanınmış isim ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.