banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Balıklıgöl Platosu nihayet masaya yatırıldı

Şanlıurfa’ya gelen turistlerin en uğrak yeri olan Dergah-Balıklıgöl Kent Platosunda yaşanan birçok sorunun giderilmesi için valilik harekete geçti. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Dergah-Balıklıgöl Kent Platosunda yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

 Toplantıya Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’in yanı sıra; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan ve yetkililer katıldı.

 Şanlıurfa’ya gelen turistlerin en uğrak yeri olan Dergah-Balıklıgöl Kent Platosunun turistlere daha sağlıklı hizmet verebilmesi adına yapılan toplantıda; platonun korunabilmesi için gereken personel ve bu alanda karşılaşılan sorunlar görüşüldü.

Özel güvenlik ve zabıtaların platonun  kontrol edilebilmesi adına bölgede görevlendirilmesinin yanında, yeşil alanların ihtiyaçları için de bahçıvan görevlendirmelerinin yapılması toplantının önemli konuları arasında yer aldı.

Bölgenin temizliği için de görevlendirmelerin konuşulduğu toplantıda görüntü ve gürültü kirliliği yaratan unsurlarında denetim altına alınması görüşüldü.

 

Yapılan toplantıda; sorunların giderilmesi için kurumların işbirliği içerisinde çalışmasını üzerinde duruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.