banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Balıklıgöl aydınlık gecelerine kavuştu-FOTO GALERİ
Yıllardır karanlıkla mücadele eden Balıklıgöl, Vali Celalettin Güvenç’in talimatları ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan titiz bir çalışma neticesinde aydınlık gecelerine kavuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Şanlıurfa’nın gözbebeği, tarihi ve turistik yerlerinden en önemlisi olan balıklıgöl yıllardır Urfa’yı ve balıklıgöl’ü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler tarafından akşam saati yaklaşınca ışıklandırması olmadığından erken saatlerde terk etmek zorunda kalıyorlardı. Bu durumdan çok şikayetler alınması üzerine Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç 2012 yılına girdiğimiz de ilk iş olarak buranın aydınlatılması talimatını verdi, bunun üzerine İl Özel İdaresinde Projeler hazırladı ve yaklaşık 900.000.00 TL. harcayarak nihai sonuca gelindi. Akşamları eskiye nazaran çok daha güzel bir görünüme sahip olan balıklıgöl, kale eteği ve platosu adeta Avrupa’da bir şehirdeymiş hissi uyandırdı.

Yapılan çalışmaları görmek için kurum müdürleri ve yüklenici müteahhit ile beraber balıklıgöl’ü gezen Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu ışıklandırma çalışmasını çok beğendiğini belirterek eksik gördüğü bir kaç yerin hemen düzeltilmesi talimatını verdi.

Daha önceleri sadece gündüzleri misafir ağırlayan balıklıgöl aşırı sıcaklardan dolayı geceleri daha fazla konuk ağırlamaya başladı, çevrede bulunan esnafında bu durumdan duydukları memnuniyet gözlerden kaçmadı.
Fotoğraflar; Yaşar Okutan
www.balikligol.com






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.