banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Balcı Okul İnşaatını Gezdi

Şanlıurfa Birecik İlçesi Toki bölgesinde bulunan Fen Lisesi, Anadolu Kız Lisesi, 18 derslikli İlköğretim Okulu,  Fen Lisesi öğrenci yurdu, bağımsız anaokulu, İlçe Orman Fidanlık Mühendisliğinde yapımına başlanan Gençlik Merkezi, eski Orman Fidanlık Mühendisliği lojmanlarının bulunduğu alanda yapımına başlanan 18 derslikli Ticaret Lisesi ve İlçenin karşıyaka Mahallesinde inşaatı süren öğrenci yurdu inşaatlarına giden İlçe Kaymakam Ozan Balcı çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

İnşaat çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak okulların yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını belirten İlçe Kaymakamı Balcı, İlçemizde bu yıl birçok yeni okulun açılacağını bu sayede İlçemizde bu yıl eğitim öğretimde büyük bir atılım olacağını söylediler.

Bu yıl hizmet vermeye başlayacak tüm okulların İlçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyen İlçe Kaymakamı, inşaat çalışmalarının her aşamasının titizlikle yürütüleceğini ve okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır olacağını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.