banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa'da açıldı

 

Açılışa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Mili Eğitim Müdürü Metin İlci, Bahçeşehir Kolejleri kurucusu, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Dünya Eğitim Girişimcileri Başkanı Enver Yücel, iş adamı İmam Aslan, Şanlıurfa Bahçeşehir Koleji  Genel Müdürü Essum Saatçi Aslan ve eşi İş Adamı Çetin Aslan ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç; “Bu önemli yatırımdan dolayı Aslan Ailesini kutlayarak, bu tür yatırımların Şanlıurfa’da artması gerektiğini, Buna benzer okullarla Şanlıurfa’da eğitimde başarıyı yakalayacaklarını dile getiren Güvenç, “Bu yatırımların meyvesini yıllar sonra alacağız” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise yaptığı konuşmada; “Gerçekten eğitime çok önem veriyoruz. 10 adet koleji ilçemize kazandırdık, biz 11’incisinin üniversite olmasını arzuluyoruz. Yerel yönetimler olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Tüm yatırımcıları bu konuda biz ilçemize Şanlıurfa’mıza bekliyoruz, Büyükşehir olduk rabbim emeği geçenlerden tabiî ki Allah razı olsun başta Sayın Başbakanımız ve hükümetimizden bizler gelişmeye açığız bu topraklar gelişmeye hem açık hem de gerçekten açtır. Bir eğitim kurumu açıldığı zaman hep şunu üşünüyorum. İnşallah bu topraklarda bu okullarımızda bir çocuk yetişir, okur, ufku açılır dünyayı güzel okur ülkesine ve şehrine birer faydalı evlat olarak hayırlı evlat olarak gelir diye düşünüyorum. Bugünde bu düşüncedeyim inşallah bizlerde bilginin efendisi olabilmek için köleler gibi çalışmak zorundayız, başarılı olabilmek için karıncalar gibi çalışmak zorundayız diye düşünüyorum ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi tekrar selamlıyorum emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Aslan ailesine de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.