banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ayışığım; 10 bin yetim çocuk giydirecek

Bu yılda yetim ve öksüz çocuklar için çeşitli yardım faaliyetleri düzenleyecek olan Ay ışığım yetim öksüz Derneği, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklar için planladığı giydirme kampanyasına başladı.

Ay Işığım Derneği Genel Sekreteri Bekir TÜRKOĞLU yaptığı açıklamada: "Bu yıl da giydirilecek olan yetim öksüz çocukların bir bayramlık bedeli olan 30 TL lik yardımları toplamaya başladık, elde edilen bağışları, çocukların ihtiyaç duyduğu giysilerin sağlanmasında kullanacağız. Geçen yıl içerisinde 5106 kişiye giyim yardımında da bulunduk." Dernek öncüsü olduğu bu iyilik hareketi ile her 30 tl lik bağış aracılığıyla, yetim bir çocuğum bayramlık ihtiyacını karşılayacağız. Toplam 6 parçadan oluşan bu bayramlık paketin içindeyse şunlar yer alıyor: 1 adet kilot, 1 adet atlet, 1 adet pantolon veya etek, 1 adet sweatshirt veya badi, 1 çift ayakkabı ve 1 çift çorap.

Bayram günlerinin sevinç kaynağı olan yeni ve temiz giysileri giymekten mahrum çocuklar için düşünülen ve derneğin her yıl ramazan ayı öncesinde başlattığı bu kampanyaya bu yılda yardımseverlerin ilgisini yoğun olacağı bekleniyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.