banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Ay Işığım'dan Yetimlere burs

Şanlıurfa’nın yerel derneği olan Ay Işığım Derneği  03/11/2012 tarihinde Bahçelievler Osman Ağan Konferans salonunda bursiyer öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Burs Sorumlusu Vedat PAK ‘ 4 yıldır devam eden burs kampanyamızda bu yıl 112 öğrenciye burs verileceğinin bunlardan 1 tane üniversite,20 kişi lise ve  91 öğrencinin ise ilk ve orta okulda okuduklarının ve üniversiteye aylık 100 TL, liseye aylık 40 TL ve ilk ve orta okulda okuyan ve başarılı olan 91 yetim öğrenciye ise ayda 30 TL verdiklerini belirtti. 2012-2013 eğitim öğretim yılında okul kıyafet ve kırtasiye ihtiyacı için ise her öğrenciye 40 TL ek olarak verildiğini belirtti.’

Ay Işığım derneği olarak hedefimiz başarılı veya başarısız tüm yetim öğrencilere burs dağıtmak olduğunu belirten PAK, bütün yardımsever Şanlıurfalılardan ve yetimi seven yardımseverleri Şanlıurfa’nın derneğine ve yetimlere yardım etmeye bekliyoruz. Derneğimize bağışlanacak her burs 1 yetim daha yüzünü güldürtecek ve sevindirecek. Bağışlarınız için 0 414 3156424 telefonunu arayarak veya bizzat Bahçelievler semtindeki dernek merkezine başvuruda bulunulabilir. Kredi kartı ile bağış yapmak isteyen bağışçılarımız ise www.ayisigim.org adresinden bağışta bulunabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.