banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ay Işığım fakir ailelere yardım
Yetim aileleri mahalle mahalle ayırıp her ay 3 ayda bir 6 ayda bir olarak gıda dağıtmaya onların sofrasına bir parça ekmek bir tas çorba olmaya devam ediyor. Şanlıurfa merkez de 600 yetim aile ile bire bir ilgilenip onların dertlerine koşuyor. Yaralarına merhem olmaya çalışıyorlar.
Yetimin öksüzün sıkıntısına koşan dernek yetkilileri 67 mahallede tespit yapıyorlar. Yetim ailelerin yüklerini omuzlarımızda taşıyor ve hayr severlerle beraber bu yükün altından çıkmaya çalışıyorlar.
Dernek Genel Sekreteri Bekir Türkoğlu yaptığı açıklamada: “Bu ayki gıda dağıtımımızda 420 aileye gıda paketi hazırladık. Bu gıda paketlerinin içinde: çay, çay şekeri, bulgur, nohut, mercimek, fasulye, pirinç, sıvı yağ, salça, et ve makarna bulunmaktadır. Her gıda paketi yetim ailenin yaklaşık 2 aylık gıda ihtiyacını karşılamaktadır. Bu gıda dağıtımında bize destek olan hayırseverlerden Mevla razı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.