banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Avukatlardan eğitime destek

            Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan tarafından başlatılan “Okulöncesi Eğitimin yaygınlaştırılması ve kız çocuklarının okullaştırılması projesi” kapsamında Göktepe köyünde yapılacak olan 2 derslik ve 1 lojmanlı okulun yapımını üstlenen Elig Ortak Avukatlar Bürosu ile Milli Eğitim Müdür Vekili Temel Büyükbudak arasında törenle protokol imzalandı.

 

            İmza törenine Milli eğitim Müdür vekili Temel Büyükbudak, Elig Ortak Avukatlar Bürosu adına Av. Gönenç Gürkaynak ile Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Özçınar katıldı.

 

            Milli Eğitim Müdür Vekili Temel Büyükbudak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu sabah İstanbul’dan İlimizi ziyaret için gelen 3 hukukçu avukat arkadaşımız Şanlıurfa’yı gezdikten sonra İlimize bir hizmet etmek ve eğitime bir katkı sağlamak amacıyla Göktepe köyünde yapılacak olan 2 derslik ve 1 lojmanlı bir ilköğretim okulunun yapımını üstlendiler. Bunun protokolünü imzaladık burada. Ben Elig Ortak Avukatlar Bürosu çok teşekkür ediyorum. Bu davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Derslik başına düşen öğrenci sayısının en yüksek olan ilimizde böyle katkıların devamını dilerken, bu vesileyle çok değerli İstanbullu avukat arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

            Daha sonra bir konuşma yapan Av. Gönenç Gürkaynak ise yaptığı konuşmada, “Elig Avukatlar bürosu adına konuşuyorum. 30’a yakın avukat arkadaşımızın bugün gönül birliği içindedirler. İnşallah bu ilkokulda yetişen nice hukukçu, nice doktorlar ve en önemlisi öğretmenler yetişmiş olur. Şanlıurfa Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün himayesinde bugün çok hızlı bir şekilde kendilerine bu yapacağımız okul ile ilgili fikirlerimizi sunduk. Hemen birkaç saat içerisinde bizim iyi niyetimizi gerçeğe dönüştürme fırsatını bulduk. Bunun içinde Sayın müdürümüz Temel Büyükbudak, Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Özçınar’a ve buradaki tüm personelle teşekkür ediyorum. İnşallah bu davranış örnek teşkil eder ve başka arkadaşlarımız, meslektaşlarımız olan olmayan herkes bu en fazla dersliğe ihtilaç duyulan Şanlıurfa’ ya yardım ederler” dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.