banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ATVnin sevilen dizisi Ezelin müzikleri bir albümde toplandı

Sevilen dizi Ezelin müzikleri bir albümde toplandı. Kalan Müzik etiketiyle çıkan ve Toygar Işıklının imzasını taşıyan albüm şimdiden 10 bin sattı.

Ekranların sevilen dizisi Ezelin müziklerinin yer aldığı albüm, henüz çok yeni olmasına rağmen 10 bin sattı. Böyle bir başarı beklemediklerini ve çok şaşırdıklarını söyleyen Kalan Müzikin patronu Hasan Saltık, Şarkıları, artık herkes internetten indiriyor. Biz de bu yüzden albümü korkarak yaptık ama çok büyük ilgi gördü. İlk başta 5 bin basacaktık ama gelen yorumlar, olumlu olunca 10 bin bastık ve ilk 10 bin bitti bile diye konuştu.

ARAP VE BALKAN PAZARINA DA GİRECEK

Albümün başarısını Ezel dizisindeki oyunculuklara ve senaryosuna bağlayan Saltık, Müziklere imza atan Toygar Işıklı da çok deneyimli ve bu işleri çok iyi bilen bir müzisyen. Yaptığı müzikler senaryoyla örtüşünce, oyunculuklar da bunu pekiştirince ister istemez başarı kaçınılmaz oluyor dedi. Saltık albümün Arap ve Balkan ülkelerinde de çıkacağını ifade etti.

İçinde 32 şarkının yer aldığı albümün sürprizi ise Ramiz Dayı karakteriyle fenomen olan Tuncel Kurtizin seslendirdiği Oscar Wildeın Herkes Öldürür Sevdiğini adlı şiiri. Albüm çıkmadan önce sanal alemde büyük beğeni kazanan Eyşan Unutulmaz adlı şarkının da yer aldığı albümde; ayrıca Kerpeten, Bahar ve Kenan Birkan karakterleri için yapılan müzikler de dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.